Lid worden


Lid worden
Lid worden van Glen Tanera is mogelijk voor iedereen die whisky en alles wat er rond leeft, beter wil leren kennen. Van liefhebber tot kenner wordt het lidmaatschap een ware belevenis waarbij je steeds nieuwe zaken ontdekt en bijleert. Meewerken aan de verspreiding van de rijke whiskycultuur.


Lidgeld

Het lidmaatschap bedraagt vanaf heden € 30 per seizoen (sept-juni).


Voordelen

Het lidgeld wordt in een mum van tijd "terugverdiend" en laat de society toe om zeer hoogstaande degustaties en activiteiten te organiseren. 

Leden hebben een fikse korting op de degustaties en op eventuele andere activiteiten van de Society.


Wenst u lid te worden van Glen Tanera Whisky Society ?
Stuur een mailtje naar glentanera9500@gmail.com  met onderstaande gegevens :

Naam, Voornaam

Adres, Postcode, Gemeente

Email, Telefoon of Gsm

Leeftijd

 

Na betaling van het lidgeld op rekening Argenta BE92 9796 2284 8523 wordt u opgenomen in ons ledenbestand. Vanaf dat ogenblik geniet u van alle voordelen als lid van de Glen Tanera Whisky Society. 

U wordt automatisch opgenomen in onze nieuwsbrief, zodat u steeds op de hoogte blijft van de volgende activiteiten van Glen Tanera Whisky Society. Als lid geeft u de vereniging daarom toestemming om u informatie over Glen Tanera Whisky Society door te sturen.

GDPR & PRIVACY


Glen Tanera Whisky Society Geraardsbergen ( GTWS )  bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangen heeft. Deze gegevens worden enkel opgeslagen in MailChimp, die zich engageert om alle GDPR en PRIVACY richtlijnen opgelegd door de wet te volgen.

De gegevens worden enkel  gebruikt voor het bezorgen van uitnodigingen van de activiteiten die GTWS organiseert en worden nooit doorgespeeld naar derden.

Als je je gegevens uit onze MailChimp Database wenst te verwijderen kan dit steeds via een eenvoudige mail naar glentanera9500@gmail.com of klik je bij het ontvangst van je 1ste mailing op de link "unsubscribe from this list".

GTWS verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.